Skip to content


„…ir dabar, jie įvažiuoja į paskutinį posukį prieš finišo tiesiąją…“

12. Būtent tiek reikia apvažiuoti mokyklos trasoje norint pasiekti finišą. Šios didžiojo prizo varžybos – itin dramatiškos ir besikeičiančios su kiekvienu posūkiu. Daugeliui dalyvių neatlaikė technika – smegenimis varomi varikliai nepatikimi, o vaistų nuo durnumo dar niekas neišrado. Kiti nesiekė atlaikyti nuo pat pradžių. Treti tiesiog stengėsi neatsilikti nuo lyderių ir gale, kai šie nuo pradinio lenktynių spurto galutinai sudroš padangas, pasivyti ir aplenkti.

Jau įpusėjome paskutinius posūkius prieš finišo tiesiąją – Egzaminų S’ą. Čia lyderiai keičiasi po kiekvieno viražo ir nežinia kas išvažiuos į tiesiąją pirmas. O gal bus ir baigusių lenktynes sienoje?

Kaip šių metų lenktynių dalyvis, galiu pakomentuoti – aukų bus. Likus vienam, Istorijos, egzaminui lyderis neaiškus. Ypač po itin lengvo matematikos egzamino, varžovai važiuoja labai arti vienas kito.

Kalbant apie paskutinius įvykius, man kortas kiek sumaišė IT egzaminas, kuris pasirodė gerokai sunkesnis nei tikėjausi. Taip pat neaiški padėtis ir lietuvių kalbos VBE tunelyje, kuriame, dėl aklinos tamsos, sunku pasirinkti teisingą strategiją.Tuo tarpu pirmasis, anglų kalbos VBE, atrodė kaip pasivažinėjimas ovale: vos keturi posūkiai, o ir tie – vienodi ir į kairę.

Likus savaitei kelio iki finišo tiesiosios pradžios, žinau, jog istorijos viražas man nieko nelemia, taigi kelias dienas galiu ramiai ilsėtis ir pataupyti variklį finišo tiesiajai bei antrajam gyvenimo čempionato etapui. Juk vis tik variklis turi atlaikyti visą čempionatą.

Tiek naujienų iš Abiturientų Didžiojo Prizo varžybų. Visiems varžovams linkiu išlaikyti, BET prasčiau nei aš 😀

Posted in Kita.

Tagged with , .



Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos