Skip to content


2010 metų F-1 sezono belaukiant…

Esu F-1 maniakas. Tarp sezonų gaudau kiekvieną menką naujieną iš šio pasaulio, žiūriu prieš dešimtmetį (o kartais ir du, tris, keturis…) vykusių lenktynių vaizdo įrašus, bet neturiu F-1.lt vartotojo vardo, nes nesugebu ten užsiregistruoti (netinka nei vienas mano e-mail – matyt kadaise jau visus išnaudojau ten). Todėl nereiškiu savo nuomonės apie įvairias naujienas (o kartais norisi).

Po paskutinio mano įrašo apie F-1 praėjo daug laiko ir nuomonė kardinaliai pasikeitusi. Gal net esu galutinai išsprendęs klausimą už ką sirgti ŠIAIS metais? Na Ferrari juk niekur nedingo, kaip ir RedBull. Bet Brawn’ai jau nebe BrawnGP, o MercedesGP, o jų pilotai nebe „Knopkė“ ir Nr.2, o Rosbergas ir JIS. O JIS yra mano mėgstamiausias pilotas nuo pat tada, kai pradėjau žiūrėti F-1. Todėl atrodo tarp mano mėgstamų komandų šiaip ne taip iš pačių nemėgstamiausių perbėgo buvę Brawn’ai.

Ta proga, kad jau grįžta JIS, pasižiūrėjau keletą video iš ex-Raudonojo Barono karjeros:

1995 Belgijos GP, Spa trasa. Pradėjus lyti D. Hillas pasuko į boksus pasikeisti padangų. MS nepasuko ir pakilo į lyderio poziciją. Žinoma Hillas MS gan greitai prisivijo, nes su slick tipo padangomis per lietų nepavažiuosi… Įspūdinga tai, kad JIS priekyje išsilaikė dar kelis ratus, o per tą laiką nustojo lyti – Hillas vėl gavo keistis padangas, dėl ko MS laimėjo.

Video:
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=8zYGkKzqco0&hl=en_US&fs=1&]

Posted in Autosportas, Formula One.



Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos